Randevulu cinayet!

Giresun’da dün gece meydana gelen olayda bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan Gökhan Aksu ve Murat Özdemir telefonla randevulaşarak Seldeğirmeni Mahallesi’nde buluştu. Aralarındaki tartışma

Randevulu cinayet!
Giresun’da dün gece meydana gelen olayda bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü. 
Edinilen bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan Gökhan Aksu ve Murat Özdemir telefonla randevulaşarak Seldeğirmeni Mahallesi’nde buluştu.
 
Aralarındaki tartışmanın büyümesi üzerine Murat Özdemir (30) silahla Gökhan Aksu’ya ateş açarak yaraladı. Ağır yaralı olarak Giresun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gökhan Aksu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan inceleme sonucunda Murat Aksu’nun (35) göğüs ve koltuk altından vurulduğu tespit edildi. Murat Özdemir ise olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler