Pul biber arasına esrar

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan uygulamada doğu illerinden salça ve pulbiberlerin arasında Rize’

Pul biber arasına esrar

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan uygulamada doğu illerinden salça ve pulbiberlerin arasında Rize’ye getirilen 279 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yapılan araştırmada uyuşturucu maddelerinin narkotik köpeklerine yakalanmamak için salça ve pulbiberlerin arasında Rize’ye getirildiği, salça ve biber kokusu ile narkotik köpeklerinin yanıltılmak istendiği anlaşıldı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel