Ptt'nin kuruluşunun 172.yıl dönümü

Vali Kızılcık, PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cihan ve beraberindeki personeli makamında kabul etti. Vali Kızılcık, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümünün, bir kurumun müesseseleşmesinin en güzel göstergesi ol

Ptt'nin kuruluşunun 172.yıl dönümü

Vali Kızılcık, PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cihan ve beraberindeki personeli makamında kabul etti. Vali Kızılcık, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümünün, bir kurumun müesseseleşmesinin en güzel göstergesi olduğunu söyledi. 

Yaşanılan çağın iletişim, enformasyon çağı olduğunu belirten Kızılcık, ''21. yüzyılın globalleşmesinde, global çağ haline gelmesinde iletişimin ve ulaşımın fevkalade büyük katkıları var. Ana motorları diyebiliriz teknoloji ile birlikte. Dolayısıyla sizlerde teknolojinin organizasyon kapasitesinin en son çıktılarını kullanarak insanların dünyanın dört bir tarafında irtibat halinde olmalarını, haberleşebilmelerini tesis ediyorsunuz. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum'' dedi. 
 
Kızılcık, insanların artık teknoloji çağında yaşadığı için çok kısa sürede, yükte hafif olan ürünlerini en uzak köşelere ulaştırmak için çok büyük çaba sarf ettiklerini ifade ederek, ''Bunu da sizler, sizler gibi bu işte müesseseleşmiş olan şirketler sağlıyorsunuz. İnsanlığın birbiri ile en kısa sürede haberleşmesi ve ürünlerin paylaşılmasında katkı veriyorsunuz'' diye konuştu. 
 
PTT Başmüdürü Cihan, PTT'nin son yıllarda çok etkin bir hale geldiğini vurgulayarak, ''Önceden yılda 5 bin koli kabul ederken son zamanlarda bu rakam 25 bin civarına kadar yükseldi'' dedi. 
Cihan, Vali Kızılcık'a kurum adına koli kargonun yaptığı hediye saat ve pul albüm takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler