Prof. Özoran için vefa yemeği

Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi 1988-1989-1990 mezunları, emekliliğe yeni adım atan hocaları Prof. Dr. Yavuz Özoran’a İstanbul Büyük Klüp’te bir organizasyon tertiplediler.Türkiye’nin dört bir yanından gelen doktorlar hocalarına şükranlarını ifade ettiler. Gece

Prof. Özoran için vefa yemeği

Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi 1988-1989-1990 mezunları, emekliliğe yeni adım atan hocaları Prof. Dr. Yavuz Özoran’a İstanbul Büyük Klüp’te bir organizasyon tertiplediler.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen doktorlar hocalarına şükranlarını ifade ettiler. Geceye aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu da iştirak etti.

Neşeli bir ortamda geçen gecenin ertesi günü boğazda gemi turu tertipleyen grup, hocaları ile anılarını tazelediler. Hocalarına karşı iyi bir vefa örneği gösteren hekimler, Prof. Dr. Yavuz Özoran’a emeklilik hayatında başarılar dilediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel