Polislere Silahlı ve Bombalı Saldırı

Hakkari"nin Yüksekova ilçesinde bir grup gösterici ve terörist tarafından güvenlik güçlerine bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.YÜZÜ MASKELİ 50 KİŞİ OLAY ÇIKARDICengiz Topel caddesi üzerinde sabah saa

Polislere Silahlı ve Bombalı Saldırı

Hakkari"nin Yüksekova ilçesinde bir grup gösterici ve terörist tarafından güvenlik güçlerine bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

YÜZÜ MASKELİ 50 KİŞİ OLAY ÇIKARDI

Cengiz Topel caddesi üzerinde sabah saatlerinde toplanan yaklaşık 50 kişilik yüzü maskeli terör örgütü yandaşı Ceylanpınar'da yapılması planlanan duvarı bahane ederek olay çıkardı.

EL YAPIMI BOMBA VE OTOMATİK SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Caddeyi trafiğe kapatan göstericiler polise taş, molotof bombası, el yapımı bombalar ve otomatik silahlarla saldırdı. Güvenlik güçleri ise gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Olaylar gün boyu devam ederken öğlen saatlerinde bir grup terörist de gruba karıştı ve güvenlik güçlerine otomatik silahlar ve el yapımı patlayıcılarla saldırdı.

SALDIRIYA ANINDA MÜDAHALE

Güvenlik güçleri üzerine atılan el yapımı patlayıcı zırhlı aracın yanında büyük bir gürültü ile patladı. Polisler faciadan son anda kurtuldu. Silahlı saldırılara özel harekat timleri anında müdahale etti.

Olaylarda ölen veya yaralanan olmadığı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler