Polisin cezasına sinirlendi Arabasını benzinle yak…

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Arsin İlçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri seyir halinde ilerleyen aracı durduklarında aracın muayenesinin olmadığını tespit ettiler. 26 yaşındaki M.Ç’ye ait olan araca polis

Polisin cezasına sinirlendi Arabasını benzinle yak…

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Arsin İlçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçe emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri seyir halinde ilerleyen aracı durduklarında aracın muayenesinin olmadığını tespit ettiler. 26 yaşındaki M.Ç’ye ait olan araca polis ekipleri cezai işlem uygulayacaktı ki sürücü bir anda sinirlendi.

Aracın bagaj kısmından benzin bidonunu çıkaran M.Ç, arabanın üzerine döktü. Cebinden çıkardığı çakmak ile tam arabayı ateşe vermeye hazırlanan M.Ç’ye polis ekipleri müdahale etti. Göz altına alınan M.Ç, İlçe emniyet müdürlüğüne getirildi. M.Ç, hakkında Genel Güvenliği kasten tehlikeye sokmakta işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel