Polis hırsızı kanalda yakaladı

İlçede bir çok inşaatlardan çaldıkları elektrik kablolarını yakarak erittikten sonra bakırını hurdacılara sattığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.İlçede inşaat hırsızını takibe alan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, kendi çalıştığı adliye sarayı i

Polis hırsızı kanalda yakaladı

İlçede bir çok inşaatlardan çaldıkları elektrik kablolarını yakarak erittikten sonra bakırını hurdacılara sattığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

İlçede inşaat hırsızını takibe alan Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, kendi çalıştığı adliye sarayı inşaatındaki kabloları çaldıktan sonra arazide yakmaya çalışan İ.U’yu (30) suçüstü yakaladı.

Arazide çaldığı kabloların plastiklerini yakarken yakalanan hırsız zanlısı İ.U. polisleri fark edince şehir kanalizasyonuna gizlendi. Ancak polislerin elin kanalizasyona gizlense de kurtulamadı.

Hırsız zanlısı İ.U.’nun daha öncede bir çok inşaatın yanı sıra çalışmakta olduğu adliye sarayı inşaatının da bakır elde etmek için kablolarını çaldığı belirlendi.

İ.U. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel