Polis heryerde katilin peşinde!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 3 kişiyi tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen emekli polis, Samsun ve Ordu polisi tarafından aranıyor. Olay, Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2 gün önce akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Almanya'da döner sal

Polis heryerde katilin peşinde!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 3 kişiyi tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen emekli polis, Samsun ve Ordu polisi tarafından aranıyor. 

Olay, Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2 gün önce akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Almanya'da döner salonu işleten İzzet Olgun, ailesi ile birlikte 24 Haziran 2014 tarihinde özel otomobiliyle memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine tatile geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde polis olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Nevzat Güney, evine gittiği damadının babası 48 yaşındaki İzzet Olgun ve oğulları 18 yaşındaki Burak Olgun ve 20 yaşındaki Latif Olgun'u tabancayla vurarak öldürdü. Emekli polis memuru olaydan sonra kayıplara karıştı. 

Samsun'da ve Fatsa ilçesinde de evinin olduğu öğrenilen Nevzat Güler, Samsun ve Ordu polisini alarma geçirdi. Polis her yerde kaçan emekli polisi arıyor. 
İki oğlu ile birlikte kendi evinde öldürülen İzzet Olgun'un Almanya'da ve memleketi Fatsa'da yardımseverliği ile tanındığı öğrenildi. Ölen İzzet Olgun'un 20 Temmuz 2014 tarihinde Almanya'ya geri dönmeyi planladığı belirtildi. 
Olayla ilgili soruşturmanın çok kapsamlı olarak devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel