PÖH, Rize'deki zanlıya ulaştı

Edinilen bilgiye göre, 10 Aralık günü Rize’nin Atmeydanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Murat Sinan Büyük (35), tartıştığı kişiler tarafından darp edilirken bir kişi tarafından silahla başından vurularak öldürülmüştü.Olayla ilgili daha önce dört kişi

PÖH, Rize'deki zanlıya ulaştı

Edinilen bilgiye göre, 10 Aralık günü Rize’nin Atmeydanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Murat Sinan Büyük (35), tartıştığı kişiler tarafından darp edilirken bir kişi tarafından silahla başından vurularak öldürülmüştü.

Olayla ilgili daha önce dört kişi tutuklanırken cinayet zanlısı Ali Fil (42) geçtiğimiz gün Polis Özel Harekat'ın (PÖH) da katıldığı bir operasyonla ele geçirildi. 

Fil’in üzerinde bir adet 9 mm çapında tabanca bulundu. Fil “kasten adam öldürme” suçlaması ile çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel