PKK'ya fatura kesmişsin dedi...!

Trabzon’un Sancak mahallesinde bir kişi evinde barbekü yapmaya çalışırken çatıyı yaktı.M.K ifadesinde kendi evinde barbekü yaptığı, daha sonra barbeküden çıkan kıvılcımlar ile çatının tutuştuğunu söyledi. Çıkan yangın sonucunda çatıda 1 metrekarelik bir a

PKK'ya fatura kesmişsin dedi...!

Trabzon’un Sancak mahallesinde bir kişi evinde barbekü yapmaya çalışırken çatıyı yaktı.

M.K ifadesinde kendi evinde barbekü yaptığı, daha sonra barbeküden çıkan kıvılcımlar ile çatının tutuştuğunu söyledi. 

Çıkan yangın sonucunda çatıda 1 metrekarelik bir alan yanarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdüler. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

POLİS OLARAK TANITTI “PKK’YA FATURA KESMİŞSİN” DEDİ
Trabzon’da bir kişi kendisini polis olduğunu söyleyen kişi tarafından 500 TL dolandırıldı. 
Edinilen bilgiye göre,

Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi’nde H.K adlı vatandaşı cep telefonundan arayıp polis olduğunu söyleyen kişi, H.K’ya kendisi adına terör örgütü tarafından düzenlenmiş 56 adet fatura olduğunu, kendi hesabına para yatırırsa şahısları yakalayacağını, yakaladıktan sonra da parasını iade edeceğini söyledi.

H.K ifadesinde en yakın ATM Şubesi’ne giderek şahsa 500 TL yatırdığını, daha sonra dolandırıldığını anladığını ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler