PKK'ya ait sığınak bulundu!

 BİTLİS'in Hizan İlçesi'nin Gökay Köyü yakınlarında PKK'ya ait içinde yaşam malzemesi bulunan bir sığınak ortaya çıkarıldı.  Bizlis Valisi Hizan'ın Gökay Köyü kırsalında tespit edilen mağara ile ilgili yaptığı açıklamada bugün güvenlik güçleri tarafından

PKK'ya ait sığınak bulundu!

 

BİTLİS'in Hizan İlçesi'nin Gökay Köyü yakınlarında PKK'ya ait içinde yaşam malzemesi bulunan bir sığınak ortaya çıkarıldı. 
 
Bizlis Valisi Hizan'ın Gökay Köyü kırsalında tespit edilen mağara ile ilgili yaptığı açıklamada bugün güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda; bölücü terör örgütü mensupları tarafından hazırlanan bir sığınak bulunduğu belirtildi. 
 
Açıklamada, sığınak içerisinde 25 kilo toz şeker, 30 kilo un, 10 kilo tuz, 2 koli band, 18 kilo bitkisel yağ, 2 kilo tütün, 10 kilo makarna, 1 paket maya ile çok sayıda ilaç giyim ve diğer yaşamsal malzeme ele geçirildiği kaydedildi. Sığınak kullanılmaz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel