PKK, Karadeniz'e çekiliyor

Haber61.Net – Haber Servisi – Tunceli kırsalında Polis Özel Harekat Timleri 10 kişilik terörist gurubun intikal halinde olduğunu fark etti. Özel Timler ile gurup arasında kovalamaca arazide bir süre devam etti. İzlerini kaybettiren teröristlerin bölücü te

PKK, Karadeniz'e çekiliyor

Haber61.Net – Haber Servisi – Tunceli kırsalında Polis Özel Harekat Timleri 10 kişilik terörist gurubun intikal halinde olduğunu fark etti. Özel Timler ile gurup arasında kovalamaca arazide bir süre devam etti. İzlerini kaybettiren teröristlerin bölücü terör örgütü PKK’nın mensubu olduğu ifade edildi.  

İstihbarat Dairesinden edinilen bilgiye göre; terör unsurları yaklaşan kış ayı için hazırlandıkları bu nedenle yoğun geçecek kış öncesi dağlık alandan çekildikleri öğrenildi. Termal görüntü ile tespit edilen gurubun Karadeniz’e ilerlediği ve burada konuşlanacağı öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler