Petek Dinçöz geliyor

Gümüşhane’de bu yıl 19.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivalinin final konserinin sanatçıları belli oldu. Özel bir firmanın sponsor olduğu konserde pop müzik sanatçısı Burak Kut ve Petek Dinçöz’ün sahne alacağı öğre

Petek Dinçöz geliyor

Gümüşhane’de bu yıl 19.kez düzenlenecek olan Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivalinin final konserinin sanatçıları belli oldu. 

Özel bir firmanın sponsor olduğu konserde pop müzik sanatçısı Burak Kut ve Petek Dinçöz’ün sahne alacağı öğrenildi.

Sanatçılardan Burak Kut 2007 yılında yine festival için Gümüşhane’ye gelmişti. Konserin 26 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Stadyumunda değil de Yeni Şehir Stadyumunda yapılacağı bildirildi.

Öte yandan geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl 4 gün sürecek olan festival boyunca mahalli sanatçıların yanısıra her güne ünlü bir sanatçı sahne alacak.

Programa göre 23 Ağustos Perşembe günü saat 21:30'da Zafer Meydanında Türk Halk Müziğinin son dönemdeki en güçlü seslerinden Özcan Türe konseri, 24 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Zafer Meydanında Karadeniz müziğinin parlayan yıldızı Onay Şahin'le Horon Gecesi, 25 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'da Zafer Meydanında TRT sanatçıları Gülhan Aksoy ve Emine Koç'un katılacağı Türk Halk Müziği konseri yapılacak.

Ayrıca 24 Ağustos Cuma günü saat 19.00'da Zafer Meydanında Hilmi Şahballı ve Aşık Kul Nuri Konseri yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel