Pazar yerinin çatısı çöktü

Alınan bilgiye göre, Terakki Mahallesi Soğuksu mevkiinde bulunan halk pazarının çatısı, saat 17.30 sıralarında çöktü. Yaklaşık 20 dakika sonra ise çatının ikinci bölümü çöktü. Olay yerinde çalışmalar sürdürülürken, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, olayda 2

Pazar yerinin çatısı çöktü

Alınan bilgiye göre, Terakki Mahallesi Soğuksu mevkiinde bulunan halk pazarının çatısı, saat 17.30 sıralarında çöktü. Yaklaşık 20 dakika sonra ise çatının ikinci bölümü çöktü. Olay yerinde çalışmalar sürdürülürken, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, olayda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin yaralandığını kaydetti.

 

Soğuksu semtindeki kapalı pazar yerinin çatısının bir bölümü kentte pazartesi gününden itibaren etkiliolan yağış nedeniyle üzerinde biriken kardan dolayı çöktü.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, olay yerine gelerek, kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

Çatıda bir çökme yaşandığını hatırlatan Ayyıldız, "Çok fazla vatandaşımızın enkaz altında olduğunu zannetmiyorum. Kış sebebiyle pazara çok fazla kişi gelmemiş.

Çökmenin kara bağlı olduğunu tahmin ediyoruz. Herhangi önemli bir şey olmadığını tahmin ediyoruz. Ancak şu ana kadar 3 yaralımız enkaz altından çıkarıldı. Ne kadar vatandaşımızın olduğu şu an için belli değil. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, enkazda çalışmalarını sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel