Pat pat devrildi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, bayram ziyaretine gidenleri taşıyan ve halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.30 sıralarında ilçeye bağlı Çiğdemli Köyü'nde meydana geldi. Bir başka köye Kurba

Pat pat devrildi
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, bayram ziyaretine gidenleri taşıyan ve halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.
 
Kaza, saat 12.30 sıralarında ilçeye bağlı Çiğdemli Köyü'nde meydana geldi. Bir başka köye Kurban Bayramı ziyaretine giden 17 yaşındaki Yavuz Karaman idaresindeki tarım aracı, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kazada, Karaman ile patpatta bulunan arkadaşları 17 yaşındaki Ufuk Özkan ve Numan Yılmaz 15 yaşındaki Olcay Karaman, 16 yaşındaki Emre Bayramcı ve Kerim Aksoy, 18 yaşındaki Serdar Aksoy ile 19 yaşındaki Mehmet Karaman yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler