Partilerin sandık savaşı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Pazar Günü yapılacak Yerel Seçimlere sayılı günler kala herkesin merak ettiği soru akıllarda yerini koruyor. Sandıktan oy çalınacak mı? MHP, CHP ve AK Parti Trabzon teşkilatları sandıklardaki partililerinin sayısını artarak ö

Partilerin sandık savaşı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Pazar Günü yapılacak Yerel Seçimlere sayılı günler kala herkesin merak ettiği soru akıllarda yerini koruyor. Sandıktan oy çalınacak mı? MHP, CHP ve AK Parti Trabzon teşkilatları sandıklardaki partililerinin sayısını artarak önlemlerini artırdığı öğrenildi.

 

"MHP KİMDEN DESTEK ALIYOR" 2. SAYFADA,

 

ÜLKÜ OCAKLARINDAN YARDIM

Edinilen bilgiye göre; MHP Trabzon  teşkilatı özellikle köylerde bulunan sandıklara önem vererek Ülkü Ocaklarında görev yapan ve Üniversite yapılanmasının da dahil olduğu öğrenci gruplarıyla birlikte sandıklara 3 ile 5 arası görevli ve kişi yerleştirecek.

 

"CHP KİMLERE EĞİTİM VERDİ" 3. SAYFADA

 

CHP 1 AYDIR ÇALIŞIYOR

CHP Trabzon teşkilatında da durum MHP'de olduğu gibi. CHP teşkilatı sandık önlemlerinin artırmanın yanında sayım sırasında her anki bir şaibe yaşanmamsı için sandıkta görev yapacak partililerin 1 aydır belli periyotlarda eğitim verdiği öğrenildi. Öte yandan CHP'de sandıktaki görevli sayısını artırdığı gözlemlendi.

 

"AK PARTİ NE YAPACAK?" 4. SAYFADA

 

AK PARTİ'DE DURUM

Şüphesiz bu seçimde tüm gözler AK Parti'nin oylarında olacak. AK Parti, 17 Aralık'tan bugüne kendisine devletin içerisinde bulunan paralel yapının olduğunu vurgulayarak cemaatin yapacağı sandık oyunlarının takip edeceği öğrenildi.

 

"GÖZLER CEMAATTE" 5. SAYFADA

 

GÖZLER CEMAATTE

Şu sıralarda AK Parti Kulislerinde dolaşan söylem ise Cemaat Trabzon'dan sorumlu üyesine bir emir gönderdiği ve bu emirde seçimlerde "Trabzon'a çok önem veriyoruz." talimatı olduğu konuşuluyor. AK Partili kurmaylara göre; cemaatin "sandık kaosu" yöntemi uygulayarak sandık sayımlarına itiraz edeceklerini öne sürülüyor.

Yine aynı kaynaklardan edinilen bilgiye göre; sandık müşahitleri oylar sayılmaya başladığı an sürekli olarak itiraz etmelerinin yanında sandığın bağlanması sırasında da müşahit kağıtlarına imza atmayarak sandıktaki oyları iptal etme yöntemini uygulayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel