Parçalanan araçtan sağ çıktılar!

Samsun'da iki otomobilin çarpıştığı kazada parçalanarak motoru ve lastikleri fırlayan araçta bulunan 3 genç ile hurdaya dönen diğer aracın sürücüsü kazayı yaralı olarak atlattı.Kaza, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gece saat 02.30

Parçalanan araçtan sağ çıktılar!

Samsun'da iki otomobilin çarpıştığı kazada parçalanarak motoru ve lastikleri fırlayan araçta bulunan 3 genç ile hurdaya dönen diğer aracın sürücüsü kazayı yaralı olarak atlattı.

Kaza, Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin İslamoğlu (23) idaresindeki 34 BTL 45 plakalı otomobil, çalışma yapıldığı için kapalı olan çift şeritli yoldan diğer yola geçiş yapan Batucan Kibaroğlu'nun (25) kullandığı 55 TS 777 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle 34 BTL 45 plakalı otomobilin motoru ve lastikleri yerinden fırlayarak yola savruldu. Parçalanan otomobilde bulunan sürücü Selahattin İslamoğlu ile yanındaki arkadaşları Birol Kaya (28) ve Hurşit Kaya (42) ile diğer otomobilin sürücüsü Batucan Kibaroğlu yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler