Para değil esrar çaldım

Trabzon’un Çarşı mahallesinde meydana gelen olayda daha önceden evinin kapısını kilitleyip ayrılan A.B.isimli ev sahibi  saat 16.30 sıralarında evine geldiğinde giriş kapısının kırık olduğunu görünce şaşkına döndü.  Evde yaptığı inceleme sonucunda paralar

Para değil esrar çaldım

Trabzon’un Çarşı mahallesinde meydana gelen olayda daha önceden evinin kapısını kilitleyip ayrılan A.B.isimli ev sahibi  saat 16.30 sıralarında evine geldiğinde giriş kapısının kırık olduğunu görünce şaşkına döndü.  Evde yaptığı inceleme sonucunda paralarını koymuş olduğu poşetin yerde olduğunu, poşetin içindeki 1500 TL parasının alındığını gördü. Polis Merkezine bir yakınının kendisine verdiği eşkalin A.Y.’ye ait olduğunu ve kendisinden şikayetçi olduğunu belirtti.

ESRARLARI İÇTİM

Polis ekipleri tarafından göz altına alınarak ifadesine baş vurulan  A.Y. isimli şahıs ‘Zaman zaman esrar kullanıyorum. Daha önceden arkadaşım olan ve evi soyulan A.B. çevreye esrar satar. Bende esrar almak için A.B.’nin telefonuna mesaj attım. Mesaja olumlu karşılık verince evine gittim. Kapıyı açan kimse olmayınca tekme atarak kapıyı kırdım ve içeri girdim. Yatak odasında yastığın altındaki poşetin içinde olan esrarı alarak dışarı çıktım ve esrarı dışarda içtim’ dedi.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel