Para bulamayınca hırsızlık yaptı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir kişi yol parası bulamayınca çareyi cep telefonu çalmakta buldu. Cep telefonunu sattığı bayinin uyanıklığı ise hırsızı yakalattı. Edinilen bilgiye göre, bayram tatili nedeniyle Kocaeli’nden eşinin memleketi olan Akçaabat’a

Para bulamayınca hırsızlık yaptı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir kişi yol parası bulamayınca çareyi cep telefonu çalmakta buldu. Cep telefonunu sattığı bayinin uyanıklığı ise hırsızı yakalattı.

Edinilen bilgiye göre, bayram tatili nedeniyle Kocaeli’nden eşinin memleketi olan Akçaabat’a gelen M.Y. (29) dönüş için yol parası kalmayınca çareyi hırsızlık yapmakta buldu. M.Y. Akçaabat Devlet Hastanesi’nin Diş Polikliniği’ne muayene olma bahanesi ile giderek burada bir doktorun cep telefonunu çaldı. Telefonu ilçede cep telefonu bayisi olan Mustafa Alptekin Altuntaş’a 100 TL’ye satan M.Y.’nin hareketlerinden şüphelenen Altuntaş, telefonu inceleyince cep telefonundaki resimlerden telefonun diş doktoru olan arkadaşına ait olduğunu tespit etti. Karşısına kendi arkadaşının fotoğrafları çıkması üzerine arkadaşını arayan telefoncu, telefonun çalıntı olduğunu öğrendi ve hemen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne durumu bildirdi. Şikayetten yaklaşık 2 saat içerisinde M.Y., Akçaabat ilçesinin Osmanbaba Mahallesi’nde yürürken yol üstünde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel