Para birimini göstermek istedi parasını kaptırdı!

Para birimini gösterdi...

Para birimini göstermek istedi parasını kaptırdı!
Erzurum’da yaşanan bir olayda Türkiye’nin en büyük para birimini göstermek isteyen vatandaş gaspçılara 500 TL’sini kaptırdı. 
Olay, Erzurum Yenişehir semtinde meydana geldi. C.D., yolda yürürken yanına bir otomobil yaklaşarak, içindeki şahıslar ‘Türkiye’nin en büyük para birimi’ hangisi diye sordular. Bunun üzerine C.D. şahıslara 200 TL cevabını verdi. Şahıslar C.D.’ den en büyük parayı göstermesi için ısrar ettiler. Bunun üzerine C.D. cebinden çıkardığı paraları ‘işte en büyük para birimi’ diyerek şahıslara gösterdi. Bu esnada otomobil içinde sağ koltukta oturan şüpheli C.D.’nin elindeki paraları almak istedi. Durumu fark eden C.D. paraları geri çekmek istese de şahıslar elinde ki paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. C.D. şahıslara 500 TL’sini kaptırmasının ardından adli mecralara giderek şikayette bulundu.
Olayla ilgili tahkikata başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel