Palamut 1 liraya düştü

Bartın'ın Amasra İlçesi açıklarında avlanan balıkçıların ağları palamutla dolarken, palamudun tanesi tezgahlarda 1 liradan satılıyor.Havaların iyi gitmesi palamudun fiyatını 1 liraya düşürdü.  Amasra açıklarında avlanan balıkçıların ağları palamutla dolun

Palamut 1 liraya düştü

Bartın'ın Amasra İlçesi açıklarında avlanan balıkçıların ağları palamutla dolarken, palamudun tanesi tezgahlarda 1 liradan satılıyor.

Havaların iyi gitmesi palamudun fiyatını 1 liraya düşürdü. 
 
Amasra açıklarında avlanan balıkçıların ağları palamutla dolunca, 15 gün öncesine kadar tanesi 3 liradan satılan balığın tanesi 1 liradan satılmaya başlandı. 
 
Bartın'da balık satan Murat Kaya, "Şimdiye kadar ben Karadeniz'de bu kadar palamut görmedim. Bu yıl palamut bolluğu yaşanıyor. Tanesi 1 liraya kadar düştü. Palamut kapış kapış satılıyor. Eğer havalar böyle giderse palamudun fiyatı daha da düşer" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel