Özyurt antrenörler ile bir araya geidi...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında Canik İzci Evi toplantı salonunda bir araya geldi.Yeni dönem ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda açılış konuşmasını Spor Şube Müdürü Süleyman De

Özyurt antrenörler ile bir araya geidi...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında Canik İzci Evi toplantı salonunda bir araya geldi.
Yeni dönem ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda açılış konuşmasını Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş yaptı. Demirtaş, geçen dönemde yapılan çalışmaları ve yaz spor okulları ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. Demirtaş'ın ardından Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Güven Özyurt antrenörlere hitap etti.
Özyurt yoğun bir yaz dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "Şimdi kış dönemine giriyoruz. Yine sizlerin yapacağı çalışmalar ile yeni sporcular tespit edecek onları yetiştirecek ve başarı elde etmelerini sağlayacaksınız. İyi bir sporcunun yetişmesi en az sekiz yıl alıyor. İşimiz zor, sizin işiniz daha zor. Çünkü sizlerden beklentiler büyük. Ama Samsun ili olarak sizlerden beklentilerimizi destekleyecek birçok yeni tesis kazandık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın talimatları ile yeni tesisleri de Samsunumuza kazandırıyoruz. Kazandırılan bu tesisler ile sporcu altyapımız da gelişecek ve güçlenecek. Bu da sizin yapacağınız çalışmalar ile olacak. O yüzden gece gündüz demeden fedakarlık yaparak bu çalışmaları yapacaksınız. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her konuda sizin destekçiniz olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel