Özgenç'ten Kul'a Ziyaret!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, İç turizmin gelişmesi açısından Trabzon-Araklı Ortakıran Yaylası ile Gümüşhane Alçakdere yaylası arasında bağlantı yolunun yapılması yönündeki girişimlerinden dolayı kendiler

Özgenç'ten Kul'a Ziyaret!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, İç turizmin gelişmesi açısından Trabzon-Araklı Ortakıran Yaylası ile Gümüşhane Alçakdere yaylası arasında bağlantı yolunun yapılması yönündeki girişimlerinden dolayı kendilerine destek veren Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KUL'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Özgenç ziyarette yaptığı konuşmada, "Yılda en az üç dört kez Trabzon'u ziyaret etmekteyim. Her geldiğimde önemli farklılıklar görüyorum. Bu konuda emeği geçen değerli Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ,öreve geldiği günden beri yaz, kış demeden Trabzon'un kırsalında bulunan köylerini ve mezralarının dağını bayırını, deresini, düzünü gezerek buraların sorunlarını yerinde görerek yolsuz köylere yol, susuz evlere nasıl içme suyu götürebilirim mücadelesini vermektedir. Bu konuda

birçok çalışmalar yaptı. Başarılı çalışmalar neticesinde vatandaş ayağına giden hizmetten memnun olmakta ve Trabzon kamuoyu da yapılan bu çalışmaları takdirle karşılamaktadır" dedi.

Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul'un yayla yollarını turizme açmak amacıyla iyileştirme çalışmaları yapmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Özgenç, "Üç yıldan beri aralıksız sürdürdüğümüz bir çalışma olan Trabzon-Araklı Ortakıran ile Gümüşhane Alçakdere yaylaları arasındaki bağlantı yolunun hayata geçmesini ümit ediyoruz. Bu vesileyle KOBİDER olarak bizlerde bu gayretlerinden dolayı kendilerine ve ekibine teşekkür ederiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel