Özel idare bütçesi açık verdi!

Giresun İl Genel Meclisi’nin ocak ayı son toplantısı Giresun Valisi Hasan Karhan başkanlığında yapıldı.  Vali Hasan Karahan’ı meclis salonuna gelişinde, Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Grup Başkan Vekili Ziya Köse, CHP Grup Başkan Vekili Ömer Mustafa

Özel idare bütçesi açık verdi!
Giresun İl Genel Meclisi’nin ocak ayı son toplantısı Giresun Valisi Hasan Karhan başkanlığında yapıldı. 
 
Vali Hasan Karahan’ı meclis salonuna gelişinde, Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Grup Başkan Vekili Ziya Köse, CHP Grup Başkan Vekili Ömer Mustafa Yılmaz ve MHP Grup Başkan Vekili Abidin Öztürk karşıladı.
 
Toplantının açılışında konuşan Meclis Başkanı Osman Öden, 2014 yılı bütçesiyle ilgili bilgi vererek 2014 yılı çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaynak sıkıntısı yaşandığını ve bütçenin 15 milyon TL açık verdiğini belirten Vali Hasan Karahan ise “Meclisimiz bizlere yön gösteren, yönlendiren önemli bir organımızdır. 20013 yılında güzel yatırımlar yapıldı ve devam ediyor.2014 yılının da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ancak kaynak sıkıntısı yaşanmaktadır. Bütçemizle ilgili açık verdik. Yaklaşık 15 milyon TL’lik bir açıktır bu. 43 Milyon TL bütçeye göre 15 milyon önemli bir rakamdır. Fakat toparlarız. Kaynak yok diye oturacak halimiz yok. Vatandaşımızın sorunlarını çözebilecek durumdayız. Başbakanımızın ilimize gelişiyle de önemli yatırımların sözünü aldık. Ben 2014 yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından İl Genel Meclisi gündemdeki maddelerin görüşülmesi sırasında yapılacak sunumu Vali Hasan Karahan’ın AK Parti Grubu sıralarından izlemesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel