Özderya Haber61'e konuştu! Listesini hazırladı mı?

Trabzon'da yarın yapılacak olan Saadet Partisi Kongresi öncesi yeni baikan olma yolunda çalışmalarını devam ettiren Avukat  Selçuk Özderya'dan açıklamalar aldık.Saadet partisi için yoğun bir gün ve gece olduğunu ifade eden Özderya şunları söyledi;"Kongre

Özderya Haber61'e konuştu! Listesini hazırladı mı?

Trabzon'da yarın yapılacak olan Saadet Partisi Kongresi öncesi yeni baikan olma yolunda çalışmalarını devam ettiren Avukat  Selçuk Özderya'dan açıklamalar aldık.

Saadet partisi için yoğun bir gün ve gece olduğunu ifade eden Özderya şunları söyledi;

"Kongre saatine kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz ve yaptığımız çalışmalar sonucu listelerimi netleştireceğiz. Mevcut yönetimde olan arkadaşlarımıza ilaveler ve yeni yüzler olacak. Yarın partimizin genel başkanımız sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Yardımcısı  gelecek görüşmelerimizi yapıp son hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra listemizi açıklayacağız. Büyükşehir olduktan sonra 60 kişilik bir liste oluşturmamız gerekiyor bildiğiniz üzere bizde milli görüşe yakışır bir liste ile yarın hazır bir şekilde yarın kongremizi gerçekleştireceğiz" 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel