Özak muavinin ailesini ziyaret etti

Bakan Faruk Nafız Özak, Giresun'un Görele ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden otobüs muavini Erhan Yıldız'ın (24) Vakfıkebir'de yaşanan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.İstanbul'dan Of'a giden bir yolcu otobüsünün Görel

Özak muavinin ailesini ziyaret etti

Bakan Faruk Nafız Özak, Giresun'un Görele ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden otobüs muavini Erhan Yıldız'ın (24) Vakfıkebir'de yaşanan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'dan Of'a giden bir yolcu otobüsünün Görele ilçesi yakınlarında geçirdiği kazada ağır yaralanan Erhan Yıldız, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bakan Faruk Nafız Özak, Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Balta ve partililerle birlikte kazada hayatını kaybeden otobüs muavini Erhan Yıldız'ın Vakfıkebir ilçesine bağlı Akköy'de yaşayan ailesini ziyaret etti. Acılı baba Muhammet Yıldız'a baş sağlığı dileyen Bakan Özak, "Acımız büyük, Allah rahmet eylesin, Allah yardımcınız olsun." dedi.

Erhan Yıldız'ın ölmeden bir gün önce "Hala, annemi çok özledim. Beni çağırıyor, bensiz yapamadığını söylüyor." dediği öğrenildi. Erhan'ın bir yıl önce askerlik görevini tamamladığını, terhis olduktan bir hafta sonra da annesini kanser sebebiyle kaybettiğini bildirildi.

Kısa süre önce otobüs muavini olarak işe başlayan Yıldız'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Akköy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler