Özak: Bugün çok mutluyuz

Ak Parti Trabzon Millevekili Faruk Özak Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada ''bugün çok mutluyuz. Bu şehirde aşağı yukarı 120 yıldır futbol oynanıyor.  Avni Aker bizim hatıralarımızla dolu. Orada çok büyük başarılara imza attık. Türkiye’de Anadolu’da 40bin k

Özak: Bugün çok mutluyuz

Ak Parti Trabzon Millevekili Faruk Özak Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada ''bugün çok mutluyuz. Bu şehirde aşağı yukarı 120 yıldır futbol oynanıyor.  Avni Aker bizim hatıralarımızla dolu. Orada çok büyük başarılara imza attık. Türkiye’de Anadolu’da 40bin kişilik bir stad yok. Mersin’de Antep’te Sivas’ta 25 bin yapılırken burayı biz 40 bin yapabildik. Başbakanımıza teşekkür ederiz. İnşallah burada gençlik sporumuzun tesisleri de olur. İnşallah burada çok büyük başarılara imza atarız. Tabi önemli olan 40 bin kişilik yapabilmek değil, önemli olan doldurmak. İnşallah burada dünya kupası ve UEFA finalleri olur, diğer büyük organizasyonlar olur. Trabzon futbol şehri, futbol şehrine yakışır bir stadyumun burada inşa ediliyor olması hepimizi mutlu ediyor. Hükümetimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler