Oyuncakistan'a üstgeçit yapılacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye tarafından Ayasofya sahiline yaptırılan Oyuncakistan’a, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımlarını sağlamak amacıyla engellilerin de yaralanabilecekleri üst geçit yapılacağını söyledi.Ço

Oyuncakistan'a üstgeçit yapılacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye tarafından Ayasofya sahiline yaptırılan Oyuncakistan’a, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımlarını sağlamak amacıyla engellilerin de yaralanabilecekleri üst geçit yapılacağını söyledi.

Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Oyuncakistan da incelemelerde bulunarak vatandaşlarla ve çocuklarla bir araya gelen Gümrükçüoğlu üst geçidin yapımının bu yılın sonu veya gelecek yılın ilk üç ayına kadar bitirileceğini belirterek, ayrıca parka gece aydınlatması ve kamera sisteminin de yapılacağını söyledi.

Vatandaşlarla bol bol sohbet ederek görüş ve önerilerini dinleyen Gümrükçüoğlu vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda parkın etrafındaki oturma gruplarının artırılacağını da sözlerine ekledi.

Trabzon’a çok modern ve çağdaş oyun alanı kazandırdıkları için Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür eden vatandaşlar oyun alanına daha rahat ve güvenli ulaşımı sağlayacak üst geçidin yapılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel