Oyuncağın içinden bakın ne çıktı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Trabzon ili genelinde polis sorumluluk alanında uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kargo ile gönderilen oy

Oyuncağın içinden bakın ne çıktı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Trabzon ili genelinde polis sorumluluk alanında uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kargo ile gönderilen oyuncak köpek içine yerleştirilmiş çok sayıda adet Ecstasy hapı ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.


Edinilen bilgiye göre, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda başlatılan 2 ayrı operasyonda 2 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, 4 şüpheli şahsa ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. Soruşturma kapsamında yapılan araştırmalarda Trabzon’a oyuncak köpeğin kafa kısmına zulalanmış vaziyette kargo ile gönderilen 234 adet ecstasy hap olayında şüphelilerin iştirak halinde hareket ettikleri tespit edilmiş, işlenen uyuşturucu madde ticareti suçunun tüm bağlantılarıyla aydınlatılması sağlandı.

3 ay süre ile sürdürülen soruşturmalarda 237 adet ecstasy hap ele geçirilirken, olayla ilgili Z.B.Ş ve Z.C isimli şahıslar Trabzon’da , Ş.U isimli şahıs ise İstanbul ilinde yakalanarak Trabzon’a getirildi. Z.B.Ş, Z.C ve Ş.U isimli şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik E Tipi Cezaevi'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel