"Oyun sandıkta bozulacak"

 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve bu seçimler sadece bir yerel seçim olmadığına dikkat çekerek şunları kaydetti. “30 Mart’a sandıkta sadece oylama yapılmayacak

"Oyun sandıkta bozulacak"
 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve bu seçimler sadece bir yerel seçim olmadığına dikkat çekerek şunları kaydetti.
 
“30 Mart’a sandıkta sadece oylama yapılmayacak. Ülkemiz üzerinde oynanan oyun sandıklarda bozulacak. Çok şey konuşmaya gerek yok, dün Atatürk alanında tarihi kalabalık konuştu. Trabzon tarihi bir mitinge daha tanıklık etti. Davasında kararlı, mazlumların gür sesi, suskun dünyanın hür sesi başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi yine sahip çıktı. Her türlü fitnenin ve hesabın üzerinde milletimizinde bir hesabı var. Bütün bunların üstünde hakkında bir hesabı var. İşte millet küresel sermayeye, Faiz lobilerine, fitneye, montaja meydanlardan cevap veriyor. Yetmedi 30 Mart Pazar günü sandıklardan verecek. Bunu Trabzon, davasında kararlı olan milletin liderini bağrına basarak sonuna kadar yanında olduğunu göstermiştir.  Bu anlamda mitinge katılım sağlayarak heyecanımızı coşkumuzu paylaşan hemşerilerime tek tek şükranlarımı sunuyorum. Bu tarihi mitingde bizimle beraber olan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel