Oy kullanırken intihar etti vatandaş gelmedi!

Haber61.Net / Özel Haber- Yerel seçimlerin gerçekleştiği sırada Trabzon'un Beşirli Semtinde bulunan Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlkokulu'nda bir kişi başına silah dayayarak intihar etmişti. İntihar eden 54 yaşındaki Sultan Kandemir, olay yerinde hayatını kaybetm

Oy kullanırken intihar etti vatandaş gelmedi!

Haber61.Net / Özel Haber- Yerel seçimlerin gerçekleştiği sırada Trabzon'un Beşirli Semtinde bulunan Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlkokulu'nda bir kişi başına silah dayayarak intihar etmişti. İntihar eden 54 yaşındaki Sultan Kandemir, olay yerinde hayatını kaybetmişti.  

Kandemir, 2251 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra hayatını kaybetmesinin ardından sandıkta oy kullanma işlemi devam etse de sandık oy kullanması gerek 308 kişinin 266'si oyunu kullandı diğerleri ise sandık başına gelmediği dikkatlerden kaçmadı. öte yandan okulda bulunan 20 sandıkta oy kullanması gereken 5873 kişinin sadece 5100 sandık başına gelirken diğerlerinin ise sandık başına gelmediği öğrenildi.

Kandemir'in sandığından ise AK Parti 89, CHP 134, MHP'ye Büyükşehir'de 29 oy çıktı. Ortahisar'da ise; AK Parti 89,  CHP 54, MHP ise 109 oy aldı.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler