Oturma odasında esrar yetiştirdi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da akıllara durgunluk verecek uyuşturucu yetiştiricisi Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı ile Of İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri

Oturma odasında esrar yetiştirdi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da akıllara durgunluk verecek uyuşturucu yetiştiricisi Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı ile Of İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Of ilçesi Sulaklı Mahallesinde bir şahsın uyuşturucu yetiştirdiği bilgisine ulaştı. İstihbaratı alan Jandarma Ekipleri, S.S, isimli şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı.

Evin oturma odasına giren Jandarma Ekipleri 2 Metre yüksekliğinde 3 Metre genişliğinde siyah bir bez dolabın fermuarını açınca şok oldu. Bez dolap içerisine özel bir düzenek hazırlayan S.S, Bu dolap içerisinde esrar yetiştiği ortaya çıktı.  S.S, dolabın içerisine 3 adet fan ve bir adet aspiratör koyduğu tespit edildi. Aynı dolabı S.S, alüminyum folyo ile kapladığı ve yapay bir sera oluşturduğu tespit edildi.

Bu düzeneği alüminyum borular ile birlikte hava alması için bacaya bağlayan S.S, saksılar içerisine 24 kök esrar maddesi yetiştirildiği bilgisine ulaşıldı.  Gözaltına alınan S.S, İlçe Jandara komutanlığına getirilerek ifadesi alındı. Şahsın bu düzeneğe 5 bin TL para harcadığı öğrenildi. Öte yandan şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve yetiştirmek suçundan işlem yapıldı. S.S’nin bu  düzeneği kurmasının nedeninin ise, koku olmaması nedeni ile olduğu ortaya çıktı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

1-418.jpg

2-140.jpg

3-057.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel