Otomobil takla attı: 5 yaralı

Yaralılardan 5 yaşındaki çocuk, hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Kaza, Vezirköprü-Durağan kara yolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 KT 118 plakalı otomobil ile Vezirköprü istikametine seyir halinde olan Suat Özer, önü

Otomobil takla attı: 5 yaralı

Yaralılardan 5 yaşındaki çocuk, hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Vezirköprü-Durağan kara yolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 26 KT 118 plakalı otomobil ile Vezirköprü istikametine seyir halinde olan Suat Özer, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için frene bastı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil takla atarak tarlaya yuvarlandı ve ters döndü.

Kazada sürücü Suat Özer ve araçta bulunan kardeşi Bayram Özer (28), Fatma Özer (26) ve Candan Özer (5) yaralandı. Yaralılar Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazada şuurunu kaybeden 5 yaşındaki Candan Özer, ambulans helikopterle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Fatma Özer de ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler