Otomobil kuyumcu dükkanına çarptı

 Edinilen bilgiye göre, saat 03.30 sıralarında Yeni Mahalle’de sürücüsü henüz öğrenilemeyen 52 AD 988 plakalı otomobil, Mustafa Genç’e ait kuyumcu dükkânına girdi. Bina sakinleri büyük bir gürültü ile uyanırken, sürücü ise hasar gören aracıyla birlikte ol

Otomobil kuyumcu dükkanına çarptı

 

Edinilen bilgiye göre, saat 03.30 sıralarında Yeni Mahalle’de sürücüsü henüz öğrenilemeyen 52 AD 988 plakalı otomobil, Mustafa Genç’e ait kuyumcu dükkânına girdi. Bina sakinleri büyük bir gürültü ile uyanırken, sürücü ise hasar gören aracıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, incelemelerini yaptıktan sonra kaçan sürücüyü yaklaşık 40 dakikalık aramanın ardından yakaladı.

İş yeri sahibi Mustafa Genç ve ailesi olay yerine gelerek dükkanlarını görünce şoke oldular. Genç, iş yerinin inceledikten sonra yaptığı konuşmada, “Nasıl oldu bilmiyorum. Şu anda yapılacak bir şey yok. 2013 yılının ilk gününü dükkanı bekleyerek geçireceğiz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel