Otomobil Harşit'e yuvarlanmıştı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Harşit Çayı'na yuvarlanan ve cesedi dün çıkarılan otomobilin sürücü Alim Kandaz, Torul ilçesinde toprağa verildi. Gümüşhane ve Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin aramaları sonucu dün Harşit Çayı'ndan çıkarılan

Otomobil Harşit'e yuvarlanmıştı

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, Harşit Çayı'na yuvarlanan ve cesedi dün çıkarılan otomobilin sürücü Alim Kandaz, Torul ilçesinde toprağa verildi.

Gümüşhane ve Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin aramaları sonucu dün Harşit Çayı'ndan çıkarılan Kandaz'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak doğum yeri olan Torul ilçesinin Tokçam köyüne getirildi.

Kandaz için Tokçam köyünde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, CHP İl Başkanı Erkan Pelit, MHP İl Başkanı Orhan Mazman ve vatandaşlar katıldı.

Kandaz'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Törende, Kandaz'ın gözyaşlarını tutamayan yakınlarını komşuları güçlükte teskin etti.

20 Mayısta, Trabzon-Gümüşhane karayolunun Torul ilçesi çıkışında, Alim Kandaz'ın kullandığı 29 AK 255 plakalı otomobil, Harşit Çayı'na yuvarlanmıştı. Kandaz'ın cesedi dün, Gümüşhane ve Sivas Afet ve Acil Müdürlüğü ekiplerince, otomobilin düştüğü yerden 700 metre uzaklıktaki Tuğrulbey Mahallesi eski Kuran Kursu mevkisinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel