Otobüslerde TAK KART dönemi!

Trabzon Belediyesi otobüslerinde 15 Ocaktan itibaren TAK KART uygulamasına başlanacağı bildirildi.  Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi otobüsleri ile seyahat edecek vatandaşların 15 Ocak tarihi

Otobüslerde TAK KART dönemi!

Trabzon Belediyesi otobüslerinde 15 Ocaktan itibaren TAK KART uygulamasına başlanacağı bildirildi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi otobüsleri ile seyahat edecek vatandaşların 15 Ocak tarihi itibariyle TAK KART kullanmaları gerektiğini belirtti.

 

Yeni uygulama ile birlikte artık abonman biletinin tarihe karıştığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: “Şu anda test aşamasında olan akıllı bilet uygulaması için otobüslerimize sistemler monte edildi. Vatandaşlarımız, kentin değişik noktalarına verilen kart dolum ve satış yerlerinden kartlarını alabilirler. Bununla birlikte otobüslerin geliş güzergahını, otobüsün hangi durağa, ne zaman geleceğini gösteren akıllı durak uygulaması da 1 Şubat tarihinden itibaren vatandaşların hizmetinde olacak. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel