Otobüsle çarpışan otomobilde 3 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yolcu otobüsü ile çarşıyan otomobilte 3 kişi yaralandı. Sürücü, sıkıştığı yerden 1.5 saat sonra çıkartılabildi. Kaza, dün gece Zonguldak-Ereğli karayolu Bayat Köyü Mevkii'nde meydana geldi. 28 yaşındaki Tuna Mumcu yönetimind

Otobüsle çarpışan otomobilde 3 yaralı
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yolcu otobüsü ile çarşıyan otomobilte 3 kişi yaralandı. Sürücü, sıkıştığı yerden 1.5 saat sonra çıkartılabildi.
 
Kaza, dün gece Zonguldak-Ereğli karayolu Bayat Köyü Mevkii'nde meydana geldi. 28 yaşındaki Tuna Mumcu yönetimindeki 67 DU 696 plakalı otomobil, Bayat Köyü yakınlarında hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen 45 yaşındaki Nizamettin Öztekin yönetimindeki 34 GZ 6059 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otobüste bulunan yolcu 23 yaşındaki Canan Sevinç Karakoç ile otomobil sürücüsü Mumcu ve aynı araçta bulunan 29 yaşındaki Emine Taşkın yaralandı. Karakoç ve Taşkın, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan sürücü Tuna Mumcu ise, Zonguldak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin 1.5 saat süren çalışması sonucu kurtarılabildi. Mumcu, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Araştırma Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Emine Taşkın ve sürücü Mumcu'nun durumlarının ağır olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
cb4d7f9a84b2f84f4c56f314d080a310.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel