Otobüs Tır'a Arkadan Çarptı:1 lü, 6 Yaralı

Samsun'da cenazeye gidenlerin içinde bulunduğu otobüsün TIR'la çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.Yahya Selami Balcı'nın kullandığı ve içinde Erikli köyündeki cenazeye giden vatandaşların bulunduğu 55 DH 06 plakalı İlkadım Belediyesi'ne ai

Otobüs Tır'a Arkadan Çarptı:1 lü, 6 Yaralı

Samsun'da cenazeye gidenlerin içinde bulunduğu otobüsün TIR'la çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Yahya Selami Balcı'nın kullandığı ve içinde Erikli köyündeki cenazeye giden vatandaşların bulunduğu 55 DH 06 plakalı İlkadım Belediyesi'ne ait otobüs, Samsun-Ankara yolunun 5. kilometresinde boya yüklü 57 DS 650 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otobüste sıkışan ve kimliği henüz belirlenemeyen 50 yaşlarında bir kişi hayatını kaybetti.

Otobüs içerisinde sıkışan ve durumu ciddi olan yolcular, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne ait kırım ekibi tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan 6 kişi, ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Samsun-Ankara yolu bir süre trafiğe kapandı. Yola dökülen boyaların temizlenmesinin ve araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel