Oto pazarı bugün çok kalabalıktı

 Trabzon Moloz Mevkiinde bulunan ve Trabzon belediyesi tarafından araç satıcısı ve alıcılarına tahsis edilen ikinci el oto pazarı bugün Trabzon’da yaşayan vatandaşlardan ilgi gördü.Trabzon’da Yazdan kalma sonbahar pazarında güneşi gören Trabzonlu vatandaş

Oto pazarı bugün çok kalabalıktı

 

Trabzon Moloz Mevkiinde bulunan ve Trabzon belediyesi tarafından araç satıcısı ve alıcılarına tahsis edilen ikinci el oto pazarı bugün Trabzon’da yaşayan vatandaşlardan ilgi gördü.

Trabzon’da Yazdan kalma sonbahar pazarında güneşi gören Trabzonlu vatandaşlar OTO pazarına akın etti. Kimi araba almak isterken kimide arabasını satmak için geldiği OTO pazarında bugün ilgi oldukça fazla idi. Yaklaşık 350’nin üzerinde aracın alıcı aradığı OTO pazarında iğne atsan yere düşmeyecek şekilde kalabalıktı.

OTO pazarının görevlisi Kemal Usta, “ bugün Trabzonlu vatandaşlar pazara ilgi gösterdi. Son dönemlerde Pazar bu kadar kalabalık olmuyordu. Bugün diğer günlere baktığınız zaman araç alıcısı da çok çıktı.”dedi.

OTO pazarına belli bir ücret karşılığı girerek araçlarını satışa sunan araç sahipleri para olan ilginin bir günde olmasından memnunluk duyduklarını ifade ettiler.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel