Oto galericilerden Canalioğlu'na cevap !

2. El Oto Galereciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Reis, geçtiğimiz hafta CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun “Trabzon Belediye Başkanı bizim dönemimizde başlattığımız 2 El Oto Galereciler Sitesi’ni bitirdi. Bizim projemizi bitirdiği i

Oto galericilerden Canalioğlu'na cevap !

2. El Oto Galereciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Reis, geçtiğimiz hafta CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun “Trabzon Belediye Başkanı bizim dönemimizde başlattığımız 2 El Oto Galereciler Sitesi’ni bitirdi. Bizim projemizi bitirdiği için kendisine teşekkür ediyorum” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Reis, 2. El Oto Galericiler Sitesi’nin projelendirilmesi ve yapılmasında önceki belediye yönetiminin hiçbir katkısı olmadığını belirterek Trabzon’da bir oto galereciler sitesinin yapımının uzun süreden buyana ihtiyaç olduğunu ama kimsenin bu soruna eğilmediğini hatırlattı. Reis, “Talebimizi yönetimimizle birlikte Sayın Belediye Başkanımıza getirdiğimizde sağolsun bizlere karşı son derece yapıcı, sorunu çözmeye yönelik bir yaklaşım gösterdi. Projesini hazırlattırdıktan sonra yapımını da üstlendi. Kendisine bu hizmetin ötürü şükran duyuyoruz. Buranın yapımında bundan önceki belediyelerin hiçbir katkısı olmamıştır. Kamuyonunda yanlış bilgilenme olmaması açısından bu açıklamayı yapmayı uygun gördük” dedi.

20130917aw000175_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel