Otelde silahla dehşete 7 gözaltı

 Samsun’da bir otele silahlı baskın düzenleyerek 1 çalışanı öldürüp, 2 çalışanı da ağır yaralayan katil zanlısı ile birlikte olaydan sonra kendisine yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 6 kişi daha gözaltına alındı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi 19

Otelde silahla dehşete 7 gözaltı

 

Samsun’da bir otele silahlı baskın düzenleyerek 1 çalışanı öldürüp, 2 çalışanı da ağır yaralayan katil zanlısı ile birlikte olaydan sonra kendisine yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 6 kişi daha gözaltına alındı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan bir otelde önceki akşam 20.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, otele gelen Hurşit Ş.(46), tabancayla kurşun yağdırdı. 5 el ateş açan Hurşit Ş., otel çalışanları Kenan Öre (53), Fatih Çalışkan (44) ve Erol Tazcan’ı (19) kafalarından vurdu. Kenan Öre ve Erol Tezcan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fatih Çalışkan ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kenan Öre, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Fatih Çalışkan ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu dün Tekkeköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı Hurşit Ş. ile birlikte olaydan sonra kendisine yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen B.I.(41), İ.U.(53), H.K.(33), Ü.Z.(29), S.T.(30) ve M.Y.(37) de gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan 7 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel