OSB'den Belediye'ye teşekkür

  Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en faal Organize Sanayi Bölgesi olan Arsin Organize Sanayisi yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada Trabzon Belediyesi ve Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür edildi.Yapılan açıklamada, "Sanayi bölgemizin yol

OSB'den Belediye'ye teşekkür

 

 

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en faal Organize Sanayi Bölgesi olan Arsin Organize Sanayisi yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada Trabzon Belediyesi ve Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür edildi.

Yapılan açıklamada, "Sanayi bölgemizin yollarıyla ilgili talebimizi ilettiğimiz Sayın Gümrükçüoğlu konuyla ivedilikle ilgilenmiş ve talebimize kısa bir sürede cevap vererek tüm yollarımızı asfaltlatmıştır. Trabzon Belediyesi'nce Arsin Organize Sanayi  Bölgemizin içerisinde toplam 8,5 km'lik yol sıcak asfaltla kaplandı. Ayrıca bölge için de bulunan tır parkımızda belediyece asfaltlandı. Bu hizmet Organize Sanayinin düzeni ve imajı için çok önemliydi. Yerli ve yabancı birçok iş adamının ziyaret ettiği , dünyanın bir çok ülkesine ihracatın yapıldığı ve yaklaşık iki bin kişin çalıştığı organize sanayi bölgemiz için önemli bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacın karşılanmasındaki katkılardan ötürü Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz" denildi. 

Yaptıkları açıklamada duydukları memnuniyeti dile getiren Arsin Organize Sanayi bölgesi yönetim kurulu ayrıca, "Trabzon da önemli projelere imza atan ve Trabzon’umuzu büyük şehir yapma yolunda önemli adımlar atan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve Trabzon Belediyesi'ne bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" diyerek, Başkan Gümrükçüoğlu’na şükranlarını sundular.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel