,Ortahisar'ın 85 mahallesi var!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Yeni oluşan Ortahisar İlçesinde Sosyal Yardımlaşma Fonunu yeri ile alakalı Haber61.Net'e açıklamada bulundu. Aktürk, " Ortahisar İlçesi 85 Mahalleden ibaret. Yapılan bazı açıklamalar i

,Ortahisar'ın 85 mahallesi var!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Yeni oluşan Ortahisar İlçesinde Sosyal Yardımlaşma Fonunu yeri ile alakalı Haber61.Net'e açıklamada bulundu. Aktürk, " Ortahisar İlçesi 85 Mahalleden ibaret. Yapılan bazı açıklamalar ise; manidardır.

Muhtarlar Halk tarafından seçilir. Seçilen bu muhtarlar Devlet ile Halk arasında köprü vazifesi görmek amaçlıdır. Kamuoyunun bilmesinin isteriz ki; Trabzon'da yeni kurulan ilçenin Daha ilçe emniyet müdürlüğü belli olmazken Sosyal yardımlaşma Fonunu yerinin beğenilmemesi gibi bir lüksümüz yoktur. Bazı haberlerde muhtarların isyanı denmekte böyle bir isyan söz konusu olamaz."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel