Ortahisar'da stratejik hareketlilik

Ortahisar Belediyesi, 2015-2019 stratejik plan çalışmalarını sürdürüyor.  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada, stratejik plan çalışmasının katılımcı anlayışla yürütüldüğünü belirterek, "2015-2019 dönemini kapsayacak stratejik p

Ortahisar'da stratejik hareketlilik
Ortahisar Belediyesi, 2015-2019 stratejik plan çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı açıklamada, stratejik plan çalışmasının katılımcı anlayışla yürütüldüğünü belirterek, "2015-2019 dönemini kapsayacak stratejik plan çalışması için kurum içindeki hazırlıkların yanı sıra hazırlanan anket ve görüş formları ile kentimizdeki sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar, basın kuruluşları ve kanaat önderlerinin görüş ve önerileri alınmaktadır" dedi.
 
Genç, 7 Temmuz'a kadar geri dönüşümleri istenen formların, stratejik plan çalışmasına önemli katkılar yapacağını ifade ederek, "Bu konuda ankete katılmak ve görüş bildirmek isteyen vatandaşlarımız, belediyemizin ilgili birimlerinde bu formları doldurabilir veya internet sitemizden formları indirerek belediyemize ulaştırabilir. Katılımcılığı önplanda tutarak hazırlayacağımız stratejik plan, kentimizin daha yaşanabilir olmasına katkı sunacak önemli bir çalışma" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel