Ortahisar'da ne kadar çöp toplanıyor?

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde günde yaklaşık 250 ton çöp toplanırken, bu çöplerin yüzde 70 kadarını evsel atıkların oluşturduğu belirtildi.Ortahisar ilçesi sınırları içersinde yer alan şehir merkezinin yanı sıra ve Pelitli,den, Akyazı’ya Çağlayan’dan Gür

Ortahisar'da ne kadar çöp toplanıyor?

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde günde yaklaşık 250 ton çöp toplanırken, bu çöplerin yüzde 70 kadarını evsel atıkların oluşturduğu belirtildi.

Ortahisar ilçesi sınırları içersinde yer alan şehir merkezinin yanı sıra ve Pelitli,den, Akyazı’ya Çağlayan’dan Gürbulak’a, Çukurçayır’dan Akoluk’a kadar bulunan alanlarda çöp araçlarıyla günde yaklaşık 250 ton çöp toplanırken, çöplerin bir kısmı geri dönüşüm olarak değerlendiriliyor.

Toplanan çöpler aktarma istasyonlarından TIR'larla daha sonra şehir dışında bulunan depolama istasyonlarına gönderiliyor.

Yetkililer vatandaşlardan çöplerini belirtilen saatlerde dışarı çıkartılması uyarısında bulunurken bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler