Ortahisar'a bir aday daha

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın katılımıyla aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Çelik, Kadir Özcan’ın vefatına değinerek, “Öncelikle Trabzonspor’umuzun şanlı tarihinde çok müstesna yerini almış, efsane kadronun öneml

Ortahisar'a bir aday daha

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın katılımıyla aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Çelik, Kadir Özcan’ın vefatına değinerek, “Öncelikle Trabzonspor’umuzun şanlı tarihinde çok müstesna yerini almış, efsane kadronun önemli isimlerinden, 1461 Trabzon’un teknik direktörü Kadir Özcan abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına, dolayısıyla Trabzon halkına sabırlar dilerim” dedi.

Özgeçmişi hakkında bilgi veren Çelik, ''Ticari yaşantımla birlikte sivil toplum faaliyetleri içinde olmaya gayret gösterdim. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine kendi meslek grubumdan 4 dönem arka arkaya seçildim. Bu dönemler içerisinde 6 yıl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, iki yıl Meclis Başkan Vekilliği ve halen Meclis Üyeliği görevini yürümekteyim. 

AK Pati’mizde bir dönem Dış İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, bir dönem de Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Son olarak yürütmekte olduğum Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığı sebebiyle iki gün önce istifa ettim “diye konuştu.

Mehmet Çelik, Ortahisar Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci ile ilgili olarak, “Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığı çalışmalarına, teşkilatımızın her kademesiyle yapmış olduğum istişareler, sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın, özellikle ailemin ve halkımızın görüş ve hayır dualarını alarak Trabzon’umuza bir hoş seda bırakma sevdası ile başlamış bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.

dsc_7864.jpg

Vatandaşın sesi olacaklarını ifade eden Çelik, “Birinci derecedeki düsturum halkımızı dinleyerek, halkımıza sorarak, halkımızdan onay alınarak yapılacak hizmetleri Trabzon’un dinamikleri ile birlikte refah ve huzur içinde gerçekleştirmek, Büyükşehir Belediyemizle uyumlu ve ondan alacağımız güç ile Ortahisarımızı Türkiye’nin gelişmişliğine paralel olarak hem sosyal, hem ekonomik, hem kültürel, hem mimari, hem de yaşam alanları olarak en ön saflardaki şehirler arasına sokmaktır” dedi.

Diğer adaylara da başarı dileklerini ileten Çelik, “Bunları yapacağıma dair inanç, özgüven ve azimle, içimizdeki hizmet aşkı, ekip ruhu ve heyecanı ile adaylık sürecine başlarken, çıktığımız yolu öncelikle Allah’u Teâlâ’nın hayırlı kılmasını niyaz eder, hemşerilerimizin bu evladından desteklerini esirgememelerini rica eder, aday adayı olacak bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise, “Aday adaylığı başvuruları Pazartesinden itibaren başladı ve 30 Ekim’de sona erecek. Bugün çok değerli bir abimiz arkadaşımız müracaatını gerçekleştirecek. Tabi ki diğer bütün aday adaylarımız çok değerlidirler bizim için. Teşkilatlarımıza çok büyük emekleri geçmiştir. Bu süreçte Aday adaylarımız çalışmalarını sürdürecek ve bir aday seçeceğiz. Adayımız belirlendikten sonra tek yumruk olacağız. Büyükşehir Belediyesini zaten alacağız. O konuda herhangi bir sıkıntımız yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler