Ortahisar Hükümet konağı yapılacak

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon Valisi A.Celil Öz beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünde ilimizdeki yatırı

Ortahisar Hükümet konağı yapılacak
Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon Valisi A.Celil Öz beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünde ilimizdeki yatırımlarla ilgili olarak görüşmelerde bulundu. Vali Öz yapılan bu görüşmeler konusunda yaptığı açıklamada “ Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte TOKİ, İçişleri Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığımız görüşmelerde Ortahisar Hükümet Konağının yapılması, Kanuni Bulvarı çalışmaları, Emniyet Hizmetleri binalarının bakım onarımları ve diğer kentsel dönüşüm projeleri konusunda görüşmelerde bulunduk. Ayrıca; İlimizde devam eden mevcut yatırımlar hangi durumdadır ve ödeneklerle ilgili genel konular değerlendirildi. Bunun yanında bundan sonraki süreçte devam eden yatırımlara eklenebilecek yatırımlar ile 2015 yatırım programıyla ilgili görüşmelerde yaptık “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel