Ortahisar Belediyesi MHP’nin olacak!

 MHP’li Demeli, Ortahisar Belediye Başkanlığı’nı kesin kazanacaklarını, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de iddialı olduklarını belirtirken, Hükümet ve Belediye Başkanını yerden yere vurdu.KESİN ALACAĞIZMHP İl Başkanı Demeli, genel başkan Devlet Bahçel

Ortahisar Belediyesi MHP’nin olacak!

 

MHP’li Demeli, Ortahisar Belediye Başkanlığı’nı kesin kazanacaklarını, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de iddialı olduklarını belirtirken, Hükümet ve Belediye Başkanını yerden yere vurdu.

KESİN ALACAĞIZ

MHP İl Başkanı Demeli, genel başkan Devlet Bahçeli’nin 17 Mart’taki Trabzon ziyaretinin önemine işaret etti. MHP’nin bir ilki başararak kesinlikle Ortahisar Belediye Başkanlığını alacağını söyleyen Demeli, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de iddialı olduklarını kaydetti.

YALAN DEĞİL Mİ

Güney Çevre Yolu projesinin rafa kaldırılmasını sert dille eleştirip Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yüklenen Demeli, “Sanki Trabzon’da her şeyi Belediye yapıyormuş gibi gösteriliyor. Karayollarının, TOKİ’nin yaptığı işleri ‘ben yaptım’ diye sahipleniyor. Akyazı, Çömlekçi ile ne alakası var. Var mı böyle bir şey, bu yalan değil midir” dedi.

OY KAYBEDİYOR

AKP’nin hızla oy kaybettiğini öne süren MHP’li Demeli, “AKP’nin oy kaybetmesinin nedeni milli hassasiyetlere dokunuşudur. Türkiye genelinde milli hassasiyetlere dokunuşu AKP’ye oy kaybettirmiştir. Kırıkkale’de yaptırdığı bir kamuoyu yoklamasında oylarının yüzde 11’lere kadar düştüğünü gördüler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel