Ortahisar adayı Çelik esnafı dinledi

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, seçim çalışmalarını İpekyolu Oto Galericiler sitesinde sürdürdü.Çelik, galerici esnafın sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.  Oto Galericiler Sitesinin ferah bir mekana kavuştuğunu dile getiren

Ortahisar adayı Çelik esnafı dinledi

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, seçim çalışmalarını İpekyolu Oto Galericiler sitesinde sürdürdü.

Çelik, galerici esnafın sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.  Oto Galericiler Sitesinin ferah bir mekana kavuştuğunu dile getiren Çelik, “Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Oto galericiler önceden Beşirli’de dağınık bir vaziyette iken, bugün gelinen noktada bir arada toplanmıştır. Buranın yapımında emeği geçen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Artık vatandaşımız da yorulmadan, buraya gelip, istediği aracı rahatlıkla bulacaktır. Burası Trabzon için bir vizyon olmuştur” diye konuştu. Çelik, Bugün Türkiye'nin, içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine dikkat çekerek, "AK Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır ve ben bu desteğin katlanarak devam edeceğinden hiç kuşkum yoktur. AK Parti gücünü daima milletten almıştır" diye konuştu. Galericiler Sitesi esnafı da Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde başarı dileklerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler