Örs'ten Haber61.net'e ziyaret

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle haber61.net'e ziyarette bulundu.Örs gazetecilerin bugünün kutlarken imtiyaz sahibimiz Tanju Akıncıoğlu ile bir süre fikir alışverşinde bulundu. Örs'e ziyar

Örs'ten Haber61.net'e ziyaret

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle haber61.net'e ziyarette bulundu.

Örs gazetecilerin bugünün kutlarken imtiyaz sahibimiz Tanju Akıncıoğlu ile bir süre fikir alışverşinde bulundu. Örs'e ziyaretinde MHP Trabzon İl Başkan yardımcısı Ali Sağır eşlik etti. Örs burada yaptığı konuşmada "Bugün siz çalışan gazetecilerin önemli bir günü. Ülkemizde zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Abdülhamit döneminde olmayan bir baskı ve sansür ile karşı karşıyasınız. Maalesef gazeteciler çok sağlıklı şartlarda çalışamıyorlar ve emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Türkiye'nin etrafı adeta savaş alanı. Burada maelef zarar gören bir kesimde gazeteciler. Bu vesile ile tedavi gören Refik Karaağaçlı'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca Trabzon'da uzun yıllar çalışan ve  Bünyamin Aygün'e de hayatında başarılar diliyorum." dedi.

img_1737.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler